Όροι Χρήσης

Όροι χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος www.car-wash.gr

Στοιχεία Εταιρείας

Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα της εταιρείας «Γ. Νικολόπουλος ΑΕΕ». Το www.car-wash.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας «Γ. Νικολόπουλος ΑΕΕ» με έδρα στην Αθήνα, Πειραιώς 111,ΤΚ.118 54, με Α.Φ.Μ.:099370128, Δ.Ο.Υ. ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ, τηλ. 210 3464647, FAX 210 3478980, e-mail επικοινωνίας: info@nikolopoulos.com.gr.

Αποδοχή όρων

Οι παρακάτω όροι και προϋποθέσεις καλύπτουν αποκλειστικά την πώληση προϊόντων μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος :www.car-wash.gr. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους όρους που αφορούν στα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις της εταιρείας προς όλους εσάς τους επισκέπτες ή χρήστες της ιστιοσελίδας. Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους καθώς η όποια συναλλαγή σας μαζί μας συνεπάγεται την αποδοχή αυτών. Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει οποτεδήποτε τους όρους χρήσης.

Περιορισμός Ευθύνης

Η «Γ. Νικολόπουλος ΑΕΕ» συμμορφώνεται πλήρως με τις διατάξεις του Αστικού Κώδικα αναφορικά με την πώληση καθώς και τις διατάξεις του Ν. 2251/1994 για την Προστασία των Καταναλωτών όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει.

 • Διαθεσιμότητα προϊόντων.

Τα είδη που αναφέρονται στην ιστοσελίδα της «Γ. Νικολόπουλος ΑΕΕ» και χαρακτηρίζονται "Άμεσα Διαθέσιμο" υπάρχουν διαθέσιμα στις αποθήκες της εταιρείας . Η «Γ. Νικολόπουλος ΑΕΕ» επιφυλάσσεται για τυχόν ελλείψεις ή για χαμηλή διαθεσιμότητα ,που μπορεί να προκύψουν καθώς οι ποσότητες των αποθεμάτων μεταβάλλονται διαρκώς, ή είναι απόρροια λάθους του τμήματος διαχείρισης της αποθήκης ή υπαιτιότητα του προμηθευτή μας. Στην περίπτωση αυτή θα επικοινωνήσουμε έγκαιρα μαζί σας για να σας ρωτήσουμε εάν θέλετε να σας παραδώσουμε την παραγγελία χωρίς αυτό το προϊόν ή να σας προτείνουμε κάποιο εναλλακτικό. Οι πελάτες που επιθυμούν να αγοράσουν προϊόντα που έχουν δει στο ηλεκτρονικό κατάστημα από το φυσικό κατάστημα της εταιρείας (Πειραιώς 111, Αθήνα) οφείλουν πρώτα να ζητήσουν τηλεφωνική ενημέρωση για την διαθεσιμότητα αυτών και να κάνουν προκράτηση με την παροχή στοιχείων (όνομα και τηλέφωνο). Σε κάθε περίπτωση η τηλεφωνική προκράτηση έχει ισχύ 3 εργάσιμων ημερών.

 • Λάθος στο περιεχόμενο ή στην τιμή

Η «Γ. Νικολόπουλος ΑΕΕ» προσπαθεί να παρέχει καθημερινά υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.car-wash.gr παρέχει το περιεχόμενο (φωτογραφίες, πληροφορίες, ονόματα, περιγραφές, κτλ) με τη μέγιστη δυνατή ακρίβεια και τα προϊόντα που διατίθενται μέσω του δικτυακού τόπου ως έχουν. Η εταιρεία δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για τυχόν σφάλματα σε χαρακτηριστικά, στις φωτογραφίες και στις τιμές προϊόντων που αναγράφονται στο site απόρροια τυχόν λάθους του τμήματος διαχείρισης προϊόντων της εταιρείας. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν παρουσιάζει ασυνήθιστα χαμηλή τιμή χωρίς κάποια ιδιαίτερη ένδειξη που να δικαιολογεί την τιμή αυτή, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί να εκτελέσει την παραγγελία προϊόντων αυτών απόρροια τυχόν λάθους του τμήματος διαχείρισης προϊόντων της εταιρείας.

*Διευκρινίζουμε επίσης ότι τα χρώματα σε προϊόντα που αφορούν χημικά σε δοχεία (ως προς το περιεχόμενο)όπως παραδείγματι αυτά της κατηγορίας "Επαγγελματικά Προϊόντα Πλυντηρίου", ενδέχεται να είναι διαφορετικά από αυτά της φωτογραφίας. Επίσης σχετικές διαφορές ενδέχεται να υπάρχουν στις απεικονίσεις ανταλλακτικών – εξαρτήματων.

Η «Γ. Νικολόπουλος ΑΕΕ» ουδεμία ευθύνη έχει από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Η «Γ. Νικολόπουλος ΑΕΕ» δεν φέρει ευθύνη ούτε υποχρέωση αποζημίωσης για οποιαδήποτε ζημιά και ηθική βλάβη που προκύπτει από αδυναμία παροχής υπηρεσιών υποστήριξης.

Υποχρεώσεις του Χρήστη

Κάθε Χρήστης είναι ελεύθερος να κάνει χρήση του site σύμφωνα με τον Νόμο και τα χρηστά ήθη. Ο χρήστης της ιστοσελίδας www.car-wash.gr αποδέχεται ότι δεν θα χρησιμοποιεί αυτή και το ηλεκτρονικό κατάστημα της «Γ. Νικολόπουλος ΑΕΕ» για αποστολή, δημοσίευση οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, ενοχλητικό, άσεμνο, απόρρητο, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές σχέσεις, παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιαδήποτε άλλα προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την πρόκληση βλάβης, την παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υπολογιστή, ηθελημένα ή αθέλητα. Ο Χρήστης οφείλει να συμπληρώνει με ορθότητα και ακρίβεια τα εξής πεδία: όνομα, διεύθυνση, μήνυμα κλπ στις online φόρμες επικοινωνίας. Η χρήση του site υπόκειται στους Ελληνικούς, Ευρωπαϊκούς και τους Διεθνείς νόμους και ο Χρήστης συμφωνεί να μην χρησιμοποιείται το site μας με σκοπό να παραβιάσει αυτούς τους νόμους.

Πνευματικά Δικαιώματα

Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας www.car-wash.gr, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Γ.ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Ε. και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχο του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της Γ.ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Ε ή οιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα σημάτων και διακριτικών γνωρισμάτων που αφορούν προϊόντα ή και υπηρεσίες νόμιμα συνεργαζόμενων εταιρειών μας έχουμε λάβει την άδεια να τα προβάλουμε στην ιστοσελίδα μας με σκοπό την προώθηση και πώληση των προϊόντων τους.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

H «Γ. Νικολόπουλος ΑΕΕ» συμμορφώνεται με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών και την κατάργηση της Οδηγίας 95/46/ΕΚ (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων, εφεξής ΓΚΠΔ) ,δείτε αναλυτικά: Προστασία Προσωπικών Δεδομένων 

Σύνδεσμοι προς άλλους ιστιότοπους (Links)


Η «Γ. Νικολόπουλος ΑΕΕ» δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων ιστότοπων (websites) και ιστοσελίδων στα οποία παραπέμπει μέσω "συνδέσμων", hyperlinks ή διαφημιστικών banners. Συνεπώς για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά τη χρήση τους, ο Χρήστης οφείλει να απευθύνεται απευθείας στους αντίστοιχους ιστοτόπους και ιστοσελίδες, οι οποίοι και φέρουν τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους.

Τιμολογιακή Πολιτική

Οι τιμές του ηλεκτρονικού καταστήματος μπορούν να αλλάξουν οποτεδήποτε χωρίς προειδοποίηση. H «Γ. Νικολόπουλος ΑΕΕ» δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν καλύπτει διαφορές στις τιμές προϊόντων που αγοράσθηκαν από φυσικό μας κατάστημα στην Ελλάδα και ο Πελάτης διαπίστωσε εκ των υστέρων την ύπαρξη χαμηλότερης τιμής στο ηλεκτρονικό της κατάστημα ή το αντίστροφο. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν παρουσιάζει ασυνήθιστα χαμηλή τιμή χωρίς κάποια ιδιαίτερη ένδειξη που να δικαιολογεί την τιμή αυτή ,πριν προχωρήσετε στην παραγγελία του να επικοινωνείτε με την εταιρείας μας στο 210 3464647 ή με αποστολή e-mail στο info@nikolopoulos.com.gr.

Υπηρεσία B2B Πελατών Χονδρικής

Η υπηρεσία B2B απευθύνεται αποκλειστικά σε Επαγγελματίες του Car Wash, του Detailing, των Πρατηρίων Καυσίμων, των Φανοβαφείων & Συνεργείων, εμπόρων αξεσουάρ και γενικότερα των επαγγελματιών στο χώρο του αυτοκινήτου, της μοτοσυκλέτας και του φορτηγού. και δεν είναι διαθέσιμη για ιδιώτες. Οι εγγεγραμμένοι χρήστες στο B2B έχουν πρόσβαση στις τιμές του βασικού Τιμοκαταλόγου Χονδρικής της εταιρείας που αφορά τους Επαγγελματίες και μόνο. Οι τιμές που αναγράφονται είναι οι αρχικές τιμές του Τιμοκαταλόγου Χονδρικής με τις βασικές προσφορές και δεν αναφέρονται τυχόν επιπλέον εκπτώσεις , ειδικές τιμές, προσφορές εποχικές ή άλλες.

Εγγραφή στο B2B: Σε περίπτωση που δεν είστε ήδη εγγεγραμμένος στην υπηρεσία και θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση, παρακαλώ συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα.

Οι εγγεγραμμένοι χρήστες (B2B) που θα θελήσετε να υποβάλλετε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά αρχικά θα λάβετε αυτοματοποιημένο e-mail το οποίο θα αναφέρει τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας. Στη συνέχεια η παραγγελία σας θα περαστεί στο σύστημα μας με τις ειδικές τιμές, εκπτώσεις ή προσφορές και θα σας αποσταλεί εκ νέου τροποποιημένη. Σε περίπτωση που στη παραγγελία σας προκύψει κάποια εκκρεμότητα τότε θα σας αποσταλεί αντίστοιχο e-mail. Εναλλακτικά θα επικοινωνήσουμε μαζί σας στα τηλέφωνα που μας έχετε δώσει κατά την εγγραφή ή την καταχώρηση της παραγγελίας στο site μας. Τα e-mail αυτά σας καλούμε να φροντίζετε να μπορούν να φτάσουν σε εσάς και να τα διατηρείτε καθ' όλη την διάρκεια της συναλλαγής μας. Είναι υποχρέωσή σας, σε περίπτωση που δεν λαμβάνετε τα σχετικά e-mail, σύμφωνα με τους γενικούς όρους που διέπουν τις συναλλαγές μας, να μας ενημερώνετε χωρίς καθυστέρηση.

Τρόποι Πληρωμής Παραγγελιών B2B

1. Παραγγελίες εντός Αττικής που παραδίδονται με δικά μας μέσα:

 • Πληρωμή μετρητοίς με την παράδοση στον οδηγό της εταιρείας μας. Τα Δ.Αποστολής-Τιμολόγια της εταιρείας εκδίδονται με Πίστωση και εξοφλούνται με Απόδειξη είσπραξης. Ο οδηγός υποχρεούται να εκδώσει απόδειξη είσπραξη της εταιρείας για το αντίστοιχο ποσό.
   
 • Πληρωμή με Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα στον οδηγό της εταιρείας μας. Η εταιρεία μας δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, ή χρεωστικές Visa Electron και Maestro. Τα Δ.Αποστολής-Τιμολόγια της εταιρείας εκδίδονται με Πίστωση και εξοφλούνται με Απόδειξη είσπραξης. Ο οδηγός υποχρεούται να εκδώσει απόδειξη είσπραξη της εταιρείας για το αντίστοιχο ποσό.

  *Στην περίπτωση αυτού του τρόπου πληρωμής παρακαλώ ενημερώστε μας για να έχει ο οδηγός μας το POS για τη συναλλαγή.
   
 • Πληρωμή με κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω Τραπεζικούς Λογαριασμούς της εταιρείας :

 ΑΡΙΘΜΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ Γ.ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΕ

 

ALPHA BANK     AΡ. ΛΟΓ. : 35 100 23 20000 144     ΙΒΑΝ : GR72 0140 3510 3510 0232 0000 144

ΕΘΝΙΚΗ                AΡ. ΛΟΓ. : 162 003206 91               ΙΒΑΝ : GR39 0110 1620 0000 1620 0320 691

EUROBANK         . ΛΟΓ.  : 0026 0639 19 0200202901  ΙΒΑΝ : GR830 260 6390 00 019 0200202901

ΠΕΙΡΑΙΩΣ            . ΛΟΓ. : 5065 094936 864           ΙΒΑΝ : GR26 0172 0650 0050 6509 4936 864

Μπορείτε να καταθέσετε το ποσό σε λογαριασμό τραπέζης της εταιρείας μας κατά την παράδοση μέσω web banking. Στην περίπτωση αυτή θα δώσετε το αντίγραφο της πληρωμής σας στον οδηγό της εταιρείας μας ο οποίος δεν υποχρεούται να εκδώσει απόδειξη είσπραξης.
Μπορείτε να προεξοφλήστε την παραγγελία σας στο λογαριασμό τραπέζης της εταιρείας μας με κατάθεση από κατάστημα τραπέζης ή μέσω web banking. Στην περίπτωση αυτή στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με fax στο 210 3478980 ή με e-mail: info@nikolopoulos.com.gr. Μετά την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας. Τα Δ.Αποστολής-Τιμολόγια της εταιρείας εκδίδονται με Πίστωση και εξοφλούνται με το καταθετήριο Τραπέζης.

 

2. Παραγγελίες εκτός Αττικής που παραδίδονται με μεταφορική εταιρεία :

 • Προεξόφληση με κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω Τραπεζικούς Λογαριασμούς της εταιρείας :
   

  ΑΡΙΘΜΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ Γ.ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΕ

   

  ALPHA BANK     AΡ. ΛΟΓ. : 35 100 23 20000 144     ΙΒΑΝ : GR72 0140 3510 3510 0232 0000 144

  ΕΘΝΙΚΗ                AΡ. ΛΟΓ. : 162 003206 91               ΙΒΑΝ : GR39 0110 1620 0000 1620 0320 691

  EUROBANK         . ΛΟΓ.  : 0026 0639 19 0200202901  ΙΒΑΝ : GR830 260 6390 00 019 0200202901

  ΠΕΙΡΑΙΩΣ            . ΛΟΓ. : 5065 094936 864           ΙΒΑΝ : GR26 0172 0650 0050 6509 4936 864
   

Η παράδοση των παραγγελιών εκτός Αττικής γίνεται ύστερα από την εξόφληση, σε μεταφορική που συνεργάζεστε. Στην περίπτωση αυτή στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με fax στο 210 3478980 ή με e-mail: info@nikolopoulos.com.gr. Μετά την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας.

Τα μεταφορικά πληρώνονται από τον αγοραστή.

3.Πληρωμή και παραλαβή στο φυσικό κατάστημα της εταιρείας, Πειραιώς 111 , Αθήνα.

4. Αγορά με άτοκες δόσεις: Μπορείτε να αγοράσετε προϊόντα με δόσεις μέσω της πιστωτικής σας κάρτας.

Από 80€ έως 119€    2 Δόσεις

Από 120€ έως 299€  4 Δόσεις

Από 300€ και άνω    6 Δόσεις

Μέχρι την πλήρη εξόφληση του τιμήματος τα εμπορεύματα παραμένουν στην κυριότητα της πωλήτριας εταιρείας.

Τρόποι αποστολής- Χρόνος παράδοσης παραγγελιών Β2Β

 • Παράδοση Παραγγελιών εντός Αττικής από € 30 (Ποσό με φπα) και άνω: παραδίδονται με δικά μας μέσα χωρίς χρέωση.
   
 • Παράδοση Παραγγελιών εκτός Αττικής: παραδίδονται με μεταφορική εταιρεία, τα έξοδα μεταφοράς πληρώνονται από τον αγοραστή.

  *Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν για λογαριασμό και με κίνδυνο του αγοραστή σε περίπτωση παράδοσης με μεταφορική - πρακτορείο.
   
 • Παραλαβή στο φυσικό κατάστημα της εταιρείας, Πειραιώς 111, Αθήνα
   
 • Χρόνος Παράδοσης Παραγγελιών: Οι παραγγελίες παραδίδονται εντός 2 έως 10 εργάσιμων ημερών. Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς.

  Επιστροφές -Ακυρώσεις Παραγγελιών Β2Β


Μπορείτε να προβείτε σε επιστροφή προϊόντων εντός 10 ημερών με την ίδια μεταφορική εταιρεία που σας τα παρέδωσε (πελάτες εκτός Αττικής) ή με τον πωλητή της εταιρείας μας που εξυπηρετεί την περιοχή σας (πελάτες Αττικής), ή με τον οδηγό της εταιρείας μας (πελάτες Αττικής) αν συντρέχουν οι κάτωθι λόγοι:

α) Το προϊόν είναι διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε.

β) Το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα το οποίο διαπιστώσατε όταν ανοίξατε την συσκευασία του. Σε αυτή την περίπτωση θα παρακαλούσαμε να μας ενημερώσετε άμεσα για το άνωθεν πρόβλημα.

Η εταιρεία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας προκειμένου να συνεννοηθεί μαζί σας για τον αν επιθυμείτε αντικατάσταση ,αποστολή άλλου προϊόντος ή επιστροφή χρημάτων. Σε κάθε περίπτωση οι επιστροφές θα πρέπει να συνοδεύονται με τα σχετικά παραστατικά (Δελτίο Αποστολής αν αφορά πώληση με τιμολόγιο ή την Απόδειξη Λιανικής).

Στις δύο παραπάνω περιπτώσεις τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν την εταιρεία μας.

Σε περίπτωση που αλλάξατε γνώμη για το προϊόν που παραλάβατε μπορείτε να το επιστρέψετε, εντός 10 ημερών φροντίζοντας τα προϊόντα να είναι άθικτα, δηλαδή να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από εσάς, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση.

Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας προκειμένου να συννενοειθείτε για την αποστολή άλλου προϊόντος. Σε αυτή την περίπτωση δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων. Σε κάθε περίπτωση οι επιστροφές θα πρέπει να συνοδεύονται με τα σχετικά παραστατικά (Δελτίο Αποστολής αν αφορά πώληση με τιμολόγιο ή την Απόδειξη Λιανικής).

Σε αυτή την περίπτωση τα έξοδα επιστροφής των προϊόντων επιβαρύνουν εσάς και η επιστροφή γίνεται με Μεταφορική εταιρεία ή Courier της επιλογή σας .

Για την αποφυγή ταλαιπωρίας καλό είναι να ελέγχετε κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των προϊόντων και την συσκευασίας τους προκειμένου να διαπιστωθούν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο προϊόν, λάθος προϊόν κτλ.).

Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με το κατάστημα μας στο 210 3464647.

ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΩΘΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ:

1.Η εταιρεία δεν δέχεται επιστροφές σε προϊόντα στα οποία έχει ανοιχτεί η τάπα ασφαλείας (όπως συσκευασίες 4.5lt/12lt/20lt κλπ) παρά μόνο στην περίπτωση που το προϊόν αποδειχθεί με ελάττωμα.

2. Η εταιρεία δεν δέχεται επιστροφές στην περίπτωση που το προϊόν έχει χρησιμοποιηθεί αλλά δεν ικανοποίησε τις προσδοκίες του πελάτη.

3. Η εταιρεία δεν δέχεται επιστροφές σε περίπτωση μηχανημάτων και ανταλλακτικών παρά μόνο στην περίπτωση που το προϊόν αποδειχθεί με ελάττωμα.

Καθυστέρηση Παραγγελίας

Κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να ενημερώνουμε τους πελάτες μας το συντομότερο δυνατό σε περίπτωση καθυστέρησης. Ωστόσο, κάποιες φορές τυχαίνουν καθυστερήσεις που μπορεί να ξεφύγουν από τον έλεγχό μας.

Όπως όταν:

α) Το προϊόν έχει καθυστερήσει να σταλεί από τον προμηθευτή μας: Για να μπορούμε να σας προσφέρουμε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, παραγγέλνουμε τα προϊόντα μας από πολλούς διαφορετικούς προμηθευτές είτε εντός είτε εκτός Ελλάδος. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις όπου μια παραγγελία μας μπορεί να καθυστερήσει στο τελωνείο ή στη μεταφορά της, με αποτέλεσμα να μην την έχουμε στις αποθήκες μας όπως υπολογίζουμε. Σ’ αυτήν την περίπτωση, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ρωτήσουμε εάν θέλετε να σας παραδώσουμε την παραγγελία χωρίς αυτό το προϊόν ή να σας προτείνουμε κάποιο εναλλακτικό.

β) Το προϊόν που παραγγείλατε έχει ήδη καταργηθεί και δεν είναι διαθέσιμο. Ο προμηθευτής μας μπορεί σε σπάνιες περιπτώσεις, τελείως, απροειδοποίητα να ανακοινώσει ότι το καταργεί. Στην περίπτωση αυτή υπάλληλος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας δώσει όλες τις εναλλακτικές λύσεις.

γ) Σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας όπως σε ακραία καιρικά φαινόμενα ή απεργίες.

δ) Σε περίπτωση που παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του, επειδή πχ τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει στο προφίλ σας είναι λάθος ενημερωμένα και είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και μέσω e-mail επικοινωνία μαζί σας.