Κατηγορίες

#DERMA CLEANER 100ml - Αναζωογονητικό καθαριστικό δερμάτων

#DERMA CLEANER 100ml - Αναζωογονητικό καθαριστικό δερμάτων
Κατασκευαστής: LABOCOSMETICA
Κωδικός Προϊόντος: 1907LΑΒ42
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
8,23€ Τιμή χωρίς Φ.Π.Α 6,64€
Ποσότητα: Καλάθι

Το #DERMA CLEANER είναι ένα εξειδικευμένο προϊόν με ισορροπημένη φόρμουλα, ικανή να καθαρίσει κάθε είδους δερμάτινη επιφάνεια. Το δέρμα του αυτοκινήτου σας, εάν δεν φροντίζεται τακτικά, τείνει να παρουσιάσει φθαρμένη εμφάνιση.
Είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρήσει στο πέρασμα του χρόνου την αυθεντική όψη των δερμάτων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως απορρυπαντικό για εξειδικευμένο καθαρισμό των ταλαιπωρημένων επιφανειών αλλά και ως συντηρητικό.
Χάρη στην ειδική του φόρμουλα, εμπλουτισμένη με μαλακτικούς παράγοντες, καθαρίζει χωρίς να αφυδατώνει τις δερμάτινες επιφάνειες αποτρέποντας την πρόωρη γήρανση και διατηρώντας την αυθεντική όψη των δερμάτων.
Αφήνει ένα διακριτικό άρωμα φρεσκάδας


ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ :Απομακρύνετε τυχόν σκόνες. Αραίωση : από αναραίωτο έως αραίωση : 1:1 .Ψεκάστε απευθείας στην επιφάνεια και τρίψτε με ένα ειδικό βουρτσάκι (με μαλακή τρίχα) μέχρι να δημιουργηθεί αφρός.Σκουπίστε με μαλακή πετσέτα μικροϊνών μέχρι να αφαιρέσετε το προϊόν.Για να αδιαβροχοποιήσετε την επιφάνεια και να διατηρήσετε την ελαστικότητά της αποτρέποντας μελλοντικές φθορές και σκασίματα , συστήνουμε την χρήση του εξειδικευμένου προϊόντος #DERMA SEALANT.


Συσκευασία : 100 ml

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

 

Ερώτηση Προϊόντος
* Το Όνομα σας:
* Email:
* Ερώτηση:
Ολοκλήρωση Ερώτησης