Κατηγορίες

#BENEFÌCIA ΥΓΡΟ ΣΦΡΑΓΙΣΤΙΚΟ Προστασίας νανο-επιστρωμάτων και κεριών 100ml

#BENEFÌCIA ΥΓΡΟ ΣΦΡΑΓΙΣΤΙΚΟ Προστασίας νανο-επιστρωμάτων και κεριών 100ml
Κατασκευαστής: LABOCOSMETICA
Κωδικός Προϊόντος: 1907LAB19
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
8,23€ Τιμή χωρίς Φ.Π.Α 6,64€
Ποσότητα: Καλάθι

ΥΓΡΟ ΣΦΡΑΓΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΝΑΝΟ ΕΠΙΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΕΡΙΩΝ

  • Αυτενεργό ενισχυτικό επιστρωμάτων, βασισμένο στη φθοροπολυμερή τεχνολογία, το οποίο λειτουργεί με τον ψεκασμό σε βρεγμένη επιφάνεια.
  • Προσκολλάται στην επιφάνεια για μεγάλο διάστημα και είναι ανθεκτικό σε όξινα, αλκαλικά και σε διαλύτες.
  • Σφραγίζει και επιταχύνει το στέγνωμα, μετριάζοντας  τη χρήση πανιών αποτρέποντας τον κίνδυνο δημιουργίας θαμπάδων και ‘αραχνιασμάτων’. 
  • Η σύστασή του από φθοροπολυμερή και σιλοξάνες  εγγυάται υψηλή  προστασία, γυαλάδα, μεταξένια υφή, εξασφαλίζοντας υψηλά επίπεδα υδροδιάσπασης (beading), απομάκρυνσης του νερού(sheeting) και υδρόφοβου αποτελέσματος.
  • Με τη μέγιστη δυνατή ευκολία εφαρμογής και εύκολο στη διόρθωση των λαθών από τον detailer (χάρη στην τεχνολογία "I Forgive you" της MA-FRA)
  • Προϊόν σχεδιασμένο και δοκιμασμένο στα εργαστήρια της MA-FRA σε συνεργασία με τους πιο διακεκριμένους κατασκευαστές σπορ αυτοκινήτων στον κόσμο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΡΑΙΩΣΕΙΣ: το χειμώνα, χρησιμοποιείστε το #BENEFÌCIA αδιάλυτο, το καλοκαίρι αραιωμένο 1: 1. Το καλοκαίρι, σε αυτοκίνητα που έχουν περαστεί νάνο επιστρώματα, συνιστάται να διπλασιαστεί η αραίωση σε 1:2. Για προστασία και συντήρηση 1:3. Πριν από την εφαρμογή του #BENEFÌCIA, βεβαιωθείτε ότι το όχημα είναι καθαρό και βρεγμένο και ότι οι επιφάνειες του δεν είναι ζεστές. Δουλέψτε ένα πάνελ κάθε φορά. Ψεκάστε ομοιόμορφα το προϊόν από κάτω προς τα πάνω από απόσταση τουλάχιστον 60 cm και στη συνέχεια ξεπλύνετε. Η ισχυρή του δύναμη υδροδιάσπασης διευκολύνει την απομάκρυνση του νερού. Σκουπίστε ταμποναριστά με μία μαλακή πετσέτα ή στεγνώστε με αέρα. Χάρη στην ίδια βασική σύστασή τους, είναι συμβατό με τα προϊόντα, #REVIΤΑ,  #CUPÌDO και #PERFECTA. Εάν υπάρχουν υπολείμματα προϊόντος κατά τη διάρκεια της φάσης στεγνώματος, διορθώστε τα χρησιμοποιώντας το #PERFECTA.

            Συσκευασία100 ml

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=2AMmFILn8VU&feature=emb_logo

 

Ερώτηση Προϊόντος
* Το Όνομα σας:
* Email:
* Ερώτηση:
Ολοκλήρωση Ερώτησης