Κατηγορίες

#AQUAVELOX Νανο-σφραγιστικό για παρμπρίζ

#AQUAVELOX Νανο-σφραγιστικό για παρμπρίζ
Κατασκευαστής: LABOCOSMETICA
Κωδικός Προϊόντος: 1907LΑΒ14
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
19,25€ Τιμή χωρίς Φ.Π.Α 15,52€
Ποσότητα: Καλάθι

ΝΑΝΟ-ΣΦΡΑΓΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΠΑΡΜΠΡΙΖ

  • Δημιουργεί ένα υδροαπωθητικό φιλμ στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου και σε όλες τις γυάλινες επιφάνειες, απομακρύνοντας γρήγορα το  νερό και συμβάλλοντας στην ασφαλή οδήγηση.
  • Το τζάμι παραμένει λείο και προστατευμένο από το νερό και τους ρύπους για μεγάλο διάστημα, πολύ εύκολη και γρήγορη εφαρμογή  για τέτοιου είδους προϊόν.
  • Με μία μόνο εφαρμογή το παρμπρίζ θα παραμείνει καθαρό για πολύ  μεγαλύτερο διάστημα και τα έντομα και άλλες ακαθαρσίες θα  απομακρύνονται εύκολα και γρήγορα.
  • Ανθεκτικό στα αλλεπάλληλα πλυσίματα, στα χημικά απομάκρυνσης εντόμων και στα υγρά παρμπρίζ με υψηλή περιεκτικότητα αλκοόλης.
  • Προϊόν σχεδιασμένο και δοκιμασμένο στα εργαστήρια της MA-FRA σε συνεργασία με τους πιο διακεκριμένους κατασκευαστές σπορ αυτοκινήτων στον κόσμο

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: Καθαρίστε καλά το τζάμι από άλατα και ρύπους  χρησιμοποιώντας το προϊόν #ENERGO με τη βοήθεια της πλαστελίνης CLAY BAR, στις πιο σοβαρές περιπτώσεις χρησιμοποιείστε  μία αλοιφή για τα τζάμια. Σε περίπτωση που το παρμπρίζ έχει λερωθεί με υπολείμματα κεριού, χρησιμοποιήστε το προϊόν #VERITAS. Ψεκάστε το #AQUAVELOX ομοιόμορφα πάνω σε απόλυτα στεγνό τζάμι και απλώστε το με οριζόντιες και κάθετες κινήσεις χρησιμοποιώντας ένα καθαρό και στεγνό πανί microsuede, μέχρι να καλύψει ολόκληρη την επιφάνεια. Ολοκληρώστε χρησιμοποιώντας ένα στεγνό πανί μικροϊνών. Μπορείτε να εφαρμόσετε  δεύτερο στρώμα 20 λεπτά μετά το πρώτο, ενισχύοντας περαιτέρω την δράση του. Το προϊόν πολυμερίζεται εντελώς 8 ώρες από την εφαρμογή του.

            Συσκευασία : 100 ml

https://www.youtube.com/watch?v=8j6cUVce6VA&feature=emb_logo
 

Ερώτηση Προϊόντος
* Το Όνομα σας:
* Email:
* Ερώτηση:
Ολοκλήρωση Ερώτησης