Κατηγορίες

#ÈNERGO Καθαριστικό Στιγμάτων Όξινης Βροχής και αλάτων

#ÈNERGO Καθαριστικό Στιγμάτων Όξινης Βροχής και αλάτων
Κατασκευαστής: LABOCOSMETICA
Κωδικός Προϊόντος: 1907LΑΒ08
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
16,17€ Τιμή χωρίς Φ.Π.Α 13,04€
Ποσότητα: Καλάθι

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΣΤΙΓΜΑΤΩΝ ΟΞΙΝΗΣ ΒΡΟΧΗΣ ΚΑΙ ΑΛΑΤΩΝ

  •  Απομακρύνει τα άλατα και τα υπολείμματα όξινης βροχής από τα τζάμια και το αμάξωμα, μειώνοντας αισθητά τον χρόνο γυαλίσματος.
  • Βοηθά τον detailer σε ένα από τα ποιό δύσκολα  ζητήματα, την αφαίρεση των αλάτων από το χρώμα.
  • Η ειδική του τζέλ σύνθεση επιτρέπει την εύκολη και γρήγορη εφαρμογή   μόνο στα σημεία που χρειάζεται.
  • Χάρη στα χαρακτηριστικά της σύνθεσης του, μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην προετοιμασία εφαρμογής νάνο-επιστρώματος στα τζάμια, για τον καθαρισμό και την απολίπανση τους.
  • Προϊόν σχεδιασμένο και δοκιμασμένο στα εργαστήρια της MA-FRA σε συνεργασία με τους πιο διακεκριμένους κατασκευαστές σπορ αυτοκινήτων στον κόσμο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: Σε επίμονους λεκέδες από άλατα που δεν έχουν αφαιρεθεί από το #PURÌFICA, εφαρμόστε το #ΕNERGO - από αναραίωτο έως αραίωση  1: 5. Εφαρμόστε το με γάντι πλυσίματος ή σφουγγάρι, σε βρεγμένο αυτοκίνητο μακριά από τον ήλιο, πάνελ-πάνελ και ξεπλύνετε. Εάν οι λεκέδες παραμένουν, εφαρμόστε το #ÈNERGO σε μικρές σταγόνες απευθείας στην επιφάνεια ή  με ένα  σπόγγο, αφήστε το να δράσει για 5 λεπτά, τρίβοντας με κυκλικές κινήσεις. Στη συνέχεια, καθαρίστε με μια νωπή πετσέτα μικροϊνών. Το #ÈNERGO δεν βλάπτει τα χρώματα και τα πλαστικά μέρη, αλλά σε περίπτωση ευαίσθητων χρωμάτων μονής επίστρωσης, συνίσταται να προχωρήσετε με προσοχή αποφεύγοντας τη χρήση του αναραίωτου προϊόντος για να αποτρέψετε την εμφάνιση στεφανιών

Συσκευασία: 250ml

https://www.youtube.com/watch?v=iX72PzUoJhI&feature=emb_logo

Ερώτηση Προϊόντος
* Το Όνομα σας:
* Email:
* Ερώτηση:
Ολοκλήρωση Ερώτησης