Κατηγορίες

PR2 UNIKA LAVA FOAM Ασφαλής Αφρός Πρόπλυσης 25kg

PR2 UNIKA LAVA FOAM Ασφαλής Αφρός Πρόπλυσης 25kg
Κατασκευαστής: MA-FRA
Κωδικός Προϊόντος: 1907P0993
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο

Το PR2 UNIKA LAVA FOAM χαρακτηριζέται από την απορρυπαντική του φόρμουλα υψηλής συγκέντρωσης, κατάλληλη για όλα τα αυτοκίνητα. Είναι ήπιο με τις επιφάνειες και έχει ένα ευχάριστο άρωμα «UNIKA».
Ο ενεργός αφρός του εξαλείφει γρήγορα: έντομα, γράσα, αιθαλομίχλη, υπολείμματα υδρογονανθράκων και γενικά όλους τους τύπους ρύπων. Ιδανικό για όλα τα συστήματα επικάλυψης αφρού ακόμα και τα φορητά.
Το PR2 UNIKA LAVA FOAM έχει αλκαλικό PH και η φόρμουλά του βασίζεται σε εκλεκτά, κατιονικά επιφανειοδραστικά τελευταίας γενιάς. Δεν έχει καυστικά άλατα και διατηρεί τις εξαιρετικές του ασφαλείς απορρυπαντικές ιδιότητες σε όλους τους τύπους χρωμάτων, σε οποιεσδήποτε περιβαλλοντικές συνθήκες. Είναι προϊόν με πιστοποίηση "VDA", ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αλουμίνιο, πλαστικό και καουτσούκ. Είναι εύκολο στο ξέβγαλμα. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: για την πρόπλυση με ψεκαστήρα χρησιμοποιήστε από 1% έως 3% ανάλογα με τους ρύπους. Για αυτόματα συστήματα, βεβαιωθείτε ότι η αντλία αντλεί 20g ανά αυτοκίνητο. Για Roll-Over βεβαιωθείτε ότι η αντλία αντλεί 10g ανά αυτοκίνητο.
PH: 11
Συσκευασία: 25kg

Ετικέτες: Ma-Fra, Unika,
Ερώτηση Προϊόντος
* Το Όνομα σας:
* Email:
* Ερώτηση:
Ολοκλήρωση Ερώτησης