Κατηγορίες

#DUCTILE APC - Καθαριστικό Γενικής Χρήσης 100 ml

#DUCTILE APC - Καθαριστικό Γενικής Χρήσης 100 ml
Κατασκευαστής: LABOCOSMETICA
Κωδικός Προϊόντος: 1907LΑΒ41
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
8,23€ Τιμή χωρίς Φ.Π.Α 6,64€
Ποσότητα: Καλάθι

Προϊόν ιδανικό για τον καθαρισμό των ιδιαίτερα βρώμικων αυτοκίνητων αλλά και για καθημερινό πλύσιμο και συντήρηση . Το #Ductile είναι ένα πολλαπλών χρήσεων καθαριστικό με πολύ ισχυρή καθαριστική δράση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά σε όλες τις επιφάνειες, στο εξωτερικό και το εσωτερικό του αυτοκινήτου. Το προϊόν έχει εγκρίνει και η Ιταλική εταιρεία ALCANTARA®, που ειδικεύεται στην παραγωγή του ομώνυμου υλικού, για την αφαίρεση των επίμονων λεκέδων όπως ποτά ή οργανικά υπολείμματα τα οποία είναι δύσκολο να αφαιρεθούν, χωρίς να ξεθωριάζει τα υφάσματα. Οι καινοτόμοι κατιονικοί παράγοντες της σύνθεσής του, αφήνουν το ύφασμα μαλακό στην αφή, κάτι το ασυνήθιστο για ένα Καθαριστικό γενικής χρήσης.

Για ένα βαθύ και λεπτομερή καθαρισμό των πλαστικών μερών, προτείνουμε τη χρήση βούρτσας για τη δημιουργία αφρού πάνω στον οποίο θα δουλέψουμε εύκολα και θα πετύχουμε καλύτερο φινίρισμα. Χάρη στην τεχνολογία «Odor Block» που διαθέτει, εξουδετερώνει τις ανεπιθύμητες και κακές οσμές στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, όπως η μυρωδιά από κανονικά και ηλεκτρονικά τσιγάρα, αφήνοντας για ένα μεγάλο διάστημα μία αίσθηση φρεσκάδας.

Χάρη στον ισορροπημένο του αφρό, είναι επίσης ιδανικό για χρήση με σκούπες και ατμό - καθαριστές. Χάρη στην ευέλικτη σύνθεση του, μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά σε όλα τα είδη υφασμάτων ακόμα και στα πιο ευαίσθητα, για να εξαφανίσει επίμονους λεκέδες όπως το λάδι και γράσο.

  • Για εξωτερικό καθαρισμό προτείνουμε τις εξής αραιώσεις : Μηχανή, ζάντες και θόλοι 1:3, πόρτες και πρόπλυση 1:20-1:30 (αναλόγως το πόσο βρώμικο είναι το αυτοκίνητο).
  • Για εσωτερικό καθαρισμό προτείνουμε τις ακόλουθες αραιώσεις: Υφάσματα και πατάκια 1:10, πλαστικά 1:20.

Δεν αφήνει υπολείμματα και είναι εύκολο στο ξέβγαλμα

Συσκευασία 100 ml

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

 

ΤΡΟΠΟΙ ΧΡΗΣΗΣ #DUCTILE

 

 

ΠΩΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ #DUCTILE ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

 

 

ΠΩΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ #DUCTILE ΣΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΕΡΗ

 

 

ΠΩΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ DUCTILE ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΖΗΜΙΑ

 

 

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΜΕ #DUCTILE

 

Ερώτηση Προϊόντος
* Το Όνομα σας:
* Email:
* Ερώτηση:
Ολοκλήρωση Ερώτησης