Κατηγορίες

#DERMA SEALANT 250ML Νανό σφραγιστικό - προστατευτικό Δέρματος

#DERMA SEALANT 250ML Νανό σφραγιστικό - προστατευτικό Δέρματος
Κατασκευαστής: LABOCOSMETICA
Κωδικός Προϊόντος: 1907LΑΒ46
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
23,27€ Τιμή χωρίς Φ.Π.Α 18,77€
Ποσότητα: Καλάθι

Νανό σφραγιστικό - προστατευτικό Δέρματος

Το #Derma Sealant προστατεύει το δέρμα δημιουργώντας ένα φίλμ  χημικής-φυσικής προστασίας . Διατηρεί τη φυσική απαλότητα του δέρματος επιτρέποντας του να «αναπνέει», παράλληλα διατηρεί την αυθεντική του όψη εμποδίζοντας το ξέβαμμα χρωμάτων σε αυτό. Η καινοτόμος φόρμουλα του περιέχει  εξευγενισμένα ενεργά πολυμερή τα οποία προσκολλούνται στην επιφάνεια. Το #Derma Sealant είναι αποκλειστικά υδάτινης βάσης προϊόν και αποτελεί την καλύτερη λύση για τη φροντίδα του δέρματος ακόμα και σε εποχές με υψηλές θερμοκρασίες.

AQL TECHNOLOGY – ACTIVE QUATERNARY LAYER  δημιουργεί μία προστατευτική επίστρωση εναντίον της μούχλας και των βακτηρίων.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ μία αόρατη  αντιτριβική επίστρωση που μειώνει τις φθορές  από την τριβή των ρούχων , αποτρέπει την πρόωρη γήρανση ,επιμηκύνοντας έτσι την διάρκεια ζωής του δέρματος.

ΥΔΡΟΦΟΒΙΚΗ ΔΡΑΣΗ (με γωνία επαφής 120ο), η επιφάνεια θα παραμείνει ανθεκτική στους λεκέδες και προστατευμένη από το ξέβαμμα των χρωμάτων των ρούχων όπως τα τζιν.

ΑΡΩΜΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ  Οι επανειλημμένες δοκιμές , έδειξαν ότι το #Derma Sealant είναι  ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος χωρίς να αλλάζει την αυθεντική  του όψη και υφή .

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ:Καθαρίστε τις δερμάτινες επιφάνειες με το προϊόν #DERMA CLEANER της LABOCOSMETICA.Αφού έχετε καθαρίσει την επιφάνεια ανακινήστε καλά πριν τη χρήση το #DERMA SEALANT και εφαρμόστε με ένα σπόγγο μικρφίμπρα με απαλές κυκλικές κινήσεις.Για να πετύχετε μεγαλύτερη προστασία επαναλάβετε ξανά έπειτα από μια ώρα.Στη διάρκεια της εφαρμογής μη τρίβετε ή σκουπίζετε με δύναμη.Στεγνώστε σε θερμοκρασία δωματίου.Η μέγιστη προστασία επιτυγχάνεται μετά από 24 ώρες αλλά ή σφραγιστική του δράση ξεκινά έπειτα από 20 λεπτά από την εφαρμογή.Ελάχιστη διάρκεια προστασίας : 4 χρόνια.

Συσκευασία :250 ml

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Ερώτηση Προϊόντος
* Το Όνομα σας:
* Email:
* Ερώτηση:
Ολοκλήρωση Ερώτησης