Κατηγορίες

SCANGRIP MULTIMATCH 3 ΠΡΟΒΟΛΕΑΣ

New ΠΡΟΣΦΟΡΑ SCANGRIP  MULTIMATCH 3 ΠΡΟΒΟΛΕΑΣ
Κατασκευαστής: SCANGRIP
Κωδικός Προϊόντος: 670835653
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
309,88€ 278,89€ Τιμή χωρίς Φ.Π.Α 224,91€
Ποσότητα: Καλάθι

Η νέα σειρά προϊόντων είναι ίσως η πληρέστερη και η πιο πρακτική που μπορείτε να βρείτε στην αγορά. Τα εξειδικευμένα μοντέλα διακρίνονται για την υψηλή ποιότητά τους και είναι κατασκευασμένα για ταίριασμα χρώματος, detailing και γενικές εργασίες φανοβαφείου. Χρησιμοποιούνται παντού όπου κάθε βαμμένη επιφάνεια χρειάζεται προσεκτικό έλεγχο.

Εκπληκτικά ισχυροί, επαναφορτιζόμενοι επαγγελματικοί προβολείς για έλεγχο μεγάλων επιφανειών κατά τη διάρκεια γυαλίσματος, βαφής και καθαρισμού όπως επίσης και σε ταίριασμα χρώματος. Οι προβολείς αυτοί διαθέτουν την λειτουργία ALL DAYLIGHT που δίνει την επιλογή μεταξύ 5 διαφορετικών χρωματικών θερμοκρασιών. Η λειτουργία ρύθμισης απόδοσης σε 5 διαφορετικά επίπεδα δίνει την ευχέρεια επιλογής του ιδανικού φωτισμού ανά περίπτωση.

Η νέα σειρά SCANGRIP POWER SOLUTION εξασφαλίζει ατελείωτη διαθεσιμότητα φωτισμού. Εύκολα, αλλάζετε την άδεια με μία πλήρως φορτισμένη μπαταρία και συνεχίζετε να εργάζεστε όσο η άδεια μπαταρία φορτίζει. 'Η, μπορείτε απλά να συνδέσετε τον φορτιστή στον φακό για λειτουργία ρεύματος. Η ενσωματωμένη λειτουργία backup εξασφαλίζει αδιάλειπτη παροχή φωτισμού.

Οι νέοι προβολείς MULTIMATCH διαθέτουν ενσωματωμένη USB power bank για να φορτίζετε κινητά τηλέφωνα και άλλες συσκευές. Κατασκευασμένοι από χυτό αλουμίνιο, είναι εξαιρετικά στιβαροί και ανθεκτικοί σε πτώση και χτυπήματα. Ταυτόχρονα, είναι στεγανοί σε σκόνη και νερό με κλάση προστασίας IP67. Χάρη στο νέο, πρωτοποριακό σύστημα SPS, δεν θα βρεθείτε ποτέ στο απόλυτο σκοτάδι ! 'Οσο μικρή πρόσβαση και να έχετε σε ρεύμα, το σύστημα SPS εξασφαλίζει ότι θα έχετε επάρκεια σε φωτισμό ώστε να προχωρήσετε την εργασία σας. SPS σημαίνει ελευθερία, ευελιξία, μέγιστη αποτελεσματικότητα !

Ετικέτες: Scangrip,
Ερώτηση Προϊόντος
* Το Όνομα σας:
* Email:
* Ερώτηση:
Ολοκλήρωση Ερώτησης