ΜΠΡΕΛΟΚ #LABOCOSMETICA

New ΜΠΡΕΛΟΚ #LABOCOSMETICA
Κατασκευαστής: #LABOCOSMETICA
Κωδικός Προϊόντος: 1907A0146
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
7,07€ Τιμή χωρίς Φ.Π.Α 5,70€
Ποσότητα: Καλάθι


Νέο μπρελόκ Labocosmetica: Το αξεσουάρ που «πυροδοτεί το πάθος» και συμβολίζει την αγάπη για το αυτοκίνητό σας.

Ανακαλύψτε το νέο μπρελόκ αυτοκινήτου Labocosmetica με καραμπίνερ, το οποίο ενσωματώνει ένα σύμφωνο ποιότητας και αφοσίωσης ανάμεσα σε εμάς και το αυτοκίνητό σας.
Το διακριτικό μπλε #LABOCOSMETICA δεν είναι απλώς ένα χρώμα, αλλά ένα σημάδι αναγνώρισης για τους λάτρεις της αριστείας στις λεπτομέρειες αυτοκινήτων. Κομψή και συμπαγής σχεδίαση: Αυτό το μπρελόκ δεν διακρίνεται μόνο για το μοντέρνο στυλ του και τη χρήση υλικών υψηλής ποιότητας, αλλά και για το αρθρωτό σχήμα και τη συμπαγή δομή του, που έχει δημιουργηθεί για να προσφέρει μέγιστη πρακτικότητα χωρίς να θυσιάζει την κομψότητα.

Δύναμη και ανθεκτικότητα: Αυτό δεν είναι απλώς ένα αξεσουάρ, αλλά ένας αξιόπιστος σύντροφος που έχει σχεδιαστεί για να διαρκεί, που θα σας συνοδεύει σε κάθε ταξίδι.

Ενσωματωμένο κλιπ: Η ευκολία εξασφαλίζεται χάρη στο ενσωματωμένο κλιπ, το οποίο επιτρέπει στο μπρελόκ να στερεώνεται εύκολα σε ζώνες, τσάντες ή μέσα στο αυτοκίνητο, ώστε να έχετε πάντα τα κλειδιά στα χέρια σας.

Ποιοτικό κέντημα: Το λογότυπο της Labocosmetica και το σλόγκαν «The best hands for the best cars» είναι κεντημένα και στις δύο πλευρές, μαρτυρώντας την προσοχή στη λεπτομέρεια και το πάθος που δίνουμε σε κάθε προϊόν.

Μην αρκεστείτε στο να μεταφέρετε τα κλειδιά σας, κάντε μια δήλωση στυλ και πάθους για το αυτοκίνητό σας.

Ερώτηση Προϊόντος
* Το Όνομα σας:
* Email:
* Ερώτηση:
* Captcha:
Ολοκλήρωση Ερώτησης