Κατηγορίες

SCANGRIP SUNMATCH 4 Φακός χειρός

New ΠΡΟΣΦΟΡΑ SCANGRIP SUNMATCH 4 Φακός χειρός
Κατασκευαστής: SCANGRIP
Κωδικός Προϊόντος: 670835657
Διαθεσιμότητα: Σε έλλειψη
161,08€ 144,97€ Τιμή χωρίς Φ.Π.Α 116,91€
Ποσότητα: Καλάθι

ΦΑΚΟΣ COMPACT LED ΜΕ ΝΕΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΑΡΩΣΗΣ CCT ΓΙΑ DETAILING

Το SUNMATCH 4 είναι ένας επαναφορτιζόμενος και εύχρηστος φακός LED πάντα διαθέσιμος για Detailing και ταίριασμα χρωμάτων.

Σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο, το SUNMATCH 4 διαθέτει μια μοναδική, απρόσκοπτη λειτουργία CCT SCAN. Ενεργοποιώντας τη λειτουργία CCT SCAN, η λυχνία χειρός θα σαρώσει αυτόματα την επιφάνεια του αντικειμένου με όλο το φάσμα θερμοκρασίας χρώματος που κυμαίνεται από 2500K έως 6500K. Σε οποιοδήποτε σημείο, η λειτουργία CCT SCAN μπορεί να κλειδωθεί και με αυτόν τον τρόπο θα μπορείτε να προσαρμόσετε το φως στη συγκεκριμένη εργασία. Αυτό παρέχει τις βέλτιστες συνθήκες για την πιο ακριβή αντιστοίχιση χρωμάτων και την επισήμανση και την ανακάλυψη ελαττωμάτων βαφής. Το SUNMATCH 4 διαθέτει επίσης λειτουργία dimmer χωρίς βαθμίδες στην περιοχή από 10 % έως 100 %. Στο επάνω μέρος περιλαμβάνεται επίσης ένας προβολέας για επιθεώρηση.

Ανθεκτικός φακός LED με υψηλή ευελιξία
Το SUNMATCH 4 είναι πάντα έτοιμο προς χρήση και είναι εύκολο να το βρείτε όταν τοποθετείται στη βάση φόρτισής του μετά από κάθε εργασία. Τοποθετήστε τον φακό οπουδήποτε θέλετε κατά την επιθεώρηση με το περιστρεφόμενο ανθεκτικό άγκιστρο ή τον ισχυρό ενσωματωμένο μαγνήτη. Η εύκαμπτη κεφαλή του λαμπτήρα έχει κλίση έως και 180 μοίρες.

Με την ανθεκτική του κατασκευή, το SUNMATCH 4 είναι ανθεκτικό στην σκόνη και αδιάβροχο, IP65. Παρέχεται επίσης με γυάλινο φακό ανθεκτικό σε διαλύτες και ένδειξη μπαταρίας στο μπροστινό μέρος που δείχνει πότε πρέπει να επαναφορτιστεί η μπαταρία.

Για να αποφευχθεί η υπερθέρμανση του φακού, ένα ενσωματωμένο έξυπνο σύστημα θερμικής προστασίας μεταβαίνει σε χαμηλή λειτουργία (50%) μετά από 3 λεπτά συνεχούς χρήσης σε υψηλή λειτουργία.

1 x SCANGRIP DIFFUSER περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Ο διαχύτης παρέχει απαλό και διάχυτο φως χωρίς σκληρές σκιές. Επιπλέον, η τύφλωση και οι αντανακλάσεις μειώνονται. Ο διαχύτης μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί στο πάνω μέρος του φακού.


Γιατί να επιλέξετε το SUNMATCH 4;

  • Εύχρηστος φακός LED για Detailing και ταίριασμα χρωμάτων που παρέχει έως και 500 lumen
  • Διαθέτει CCT SCAN που αντανακλά ολόκληρο το φάσμα θερμοκρασίας χρώματος από 2500K έως 6500K
  • Συμπαγής και ευέλικτη σχεδίαση
  • Ένδειξη μπαταρίας στο μπροστινό μέρος
  • Αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκόνη, IP65
  • Περιλαμβάνεται μικρός διαχύτης για να παρέχει απαλό και διάχυτο φως
 

Ετικέτες: Scangrip,
Ερώτηση Προϊόντος
* Το Όνομα σας:
* Email:
* Ερώτηση:
* Captcha:
Ολοκλήρωση Ερώτησης